Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Заложническа драма на ферибот от Крит

02 Юни 2015 / 07:06:20  GRReporter
1542 прочитания

Неизяснени остават засега причините, накарали 30-годишен грък с помощта само на една счупена бутилка да държи със часове за заложник млада жена в централния пътнически салон на ферибота “Крити 2”. Фериботът отпътувал снощи от пристанището в Ираклио за Пирея, а на борда му имало 614 пътници. Похитителят бил предаден на пристанищните власти и полицията от екипажа на ферибота, а свидетели твърдят, че не е оказал съпротива.
    Според известното до момента мъжът не е имал каквато и да е връзка със заложничката, но е бил много агресивен и ядосан и никой не се е намесил от страх да не бъде нападнат.
    Жената не е пострадала, шокирана е от случилото се, но има само повърхностна рана на врата и за профилактични причини е настанена в болница.

Категории: заложническа драма ферибот от Крит пристанището в Пирея полиция екипаж пристанищни власти
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus