Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Безплатен фитнес център на открито и с изглед към морето

27 Юли 2009 / 17:07:10  GRReporter
1589 прочитания

Какво е предимството да имаш за кмет бивш спортист откриват жителите на най-големия гръцки пристанищен град Пирея, които вече имат все по-малко извинения, за да не спортуват. По идея на техния градоначалник, баскетболната легенда Панайотис Фасулиас и със спонсорството на фирмата Gym Park Пирея вече може да се похвали с първия в Гърция фитнес център на открито, който има изглед към Сароническия залив и при това е безплатен. Разположен е на площад “Александрас”, който се намира по крайбрежния булевард в близост до голямото пътническо пристанище на Пирея и в него може да се намери всичко, което очаквате да видите в един фитнес – пътеки за бягане, уреди за вдигане на тежести, класове по аеробика и разбира се, инструктури, които следят упражненията да се изпълняват правилно.

“Площад “Александрас” винаги е бил привлекателно място за младите хора от Пирея и не малко таланти оттук започват пътя си към клуба на Пирея - Олимпиакос”, разказва кметът Панайотис Фасуляс, самият той многократен баскетболен шампион с бяло-червената фланелка на Олимпиакос. “Затова реших, че тук може да се подобрят условията за спорт и повече хора да се включат във физическите упражнения”, допълва той. И наистина, през първите седмици от съществиването фитнес-паркът привлича много спортуващи, ... но и много зрители. Любопитни граждани на Пирея идват, за да се уверят с очите си, че това, за което са чули от съседи и приятели наистина съществува. И то безплатно.

Категории: Спорт свободно време фитнес
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus