Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Black Eyed Peas откриват музикална академия

22 Април 2011 / 08:04:59  GRReporter
1453 прочитания

Black Eyed Peas планират доста интересно ново занимание. Фънк групата възнамерява да отвори своя музикална академия в сърцето на Ню Йорк, съобщи Associated Press.

Учебното заведение Peapod Adobe Youth Voices Music and Multimedia Academy ще е отворено за ученици на възраст между 13 и 19 години. В академията ще се преподава видео и музикално продуциране, като за целта се използва най-професионалната и качествена техника. Кандидатстването ще става на бадата на учителски препоръки и съобразно интересите на всеки отделен ученик – операторско майсторство, монтаж, графичен дизайн.

Peapod Adobe Youth Voices Music and Multimedia Academy е съвместен проект на Black Eyed Peas и фондацията Adobe Foundation.  Последната вече има зад гърба си няколко такива проекти, създадени в Калифорния.

„Страстта ни към музиката и медиите бе основното гориво, което ни накара да се впуснем в този проект”, сподели фронтменът на Black Eyed Peas will.i.am. „Академията ще ни позволи да разпространим тази наша любов, да заразим повече хора с нея и да ги окуражим да се развиват в тази посока”.

 

 

 

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Black eyed Peas
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus