Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Bruno Mars – eдин от най-влиятелните хора за 2011

13 Май 2011 / 10:05:43  GRReporter
1998 прочитания

Bruno Mars бе признат от списание TIME за един от 100-те най-влиятелни хора на планетата за 2011 г. Тази чест се присъжда  всяка година на най-добрите артисти и активисти, на реформатори и изследователи, на държавници и президенти на компании.

Това е поредното признание за артиста, след като малко по-рано този месец неговият дебютен албум „Doo-Wops & Hooligans” стана платинен в Щатите. Продажбите на албума в световен мащаб нахвърлят 2 600 000 копия, а закупените негови сингли минават внушителната цифра от 12 500 000. Актуалното трето парче на Bruno е “ The Lazy Song”  и върви уверено по стъпките на предишните два смазващи хита “ Just The Way You Are” и “Grenade“, които достигнаха върха на класациите по света. “ The Lazy Song” се превърна в световен приоритет на канала MTV и за съвсем кратко време достигна над 750 000 дигитални продажби.

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Bruno Mars
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus