Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Енрике Иглесиас отказва участие на една сцена с Бритни Спиърс

01 Април 2011 / 11:04:41  GRReporter
1291 прочитания

„С Енрике ще тръгнем на турне през юни!”, радостно обяви Бритни Спиърс преди броени дни в предаването „Good Morning America”. За съжаление на певицата само няколко часа по-късно от щаба на испанския мачо разкриха, че това няма да се случи, съобщи Billboard.

Live Nation, организаторите на турнето все още не дават официална информация по случая, но от всичко личи, че проблемът се крие в прекалено заетия график на Иглесиас . Енрике, който в момента е на европейска обиколка, за да  представи новия си албум „Euphoria” трябваше да дели една сцена с госпожица Спиърс.  След отказа му упорити спекулации започнаха да сочат финансовите разходи по твърде голямата продукция като основен фактор за решението му.

Засега няма официално изявление от страна на Енрике за причините, довели до негативния му отговор. 

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Britney Spears Enrique Inglesias
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus