Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Фил Колинс се оттегля от сцената

11 Март 2011 / 10:03:41  GRReporter
1486 прочитания

„Спирам с музиката, за да се отдам пълноценно на децата си”, заяви певецът в официалния си сайт.  Фил Колинс уточни, че взетото решение няма нищо общо с „лошото отношение в пресата” или „понеже вече не се чувствам обичан от публиката”.

Решението на легендарния барабанист на Genesis е в следствие на серия от статии, които го представят като „тормозещ странник”, пише още в сайта.

„Наистина, няма нужда от осмирителни ризи!”, шегува се 60-годишният музикант, сред чийто хитове се отрояват заглавия като „In The Air Tonight” и „Another Day In Paradise”.

Другата причина, която Фил сочи като основен фактор за неговото оттегляне, е здравословното му състояние.  Сред заболяванията на звездата са увреден слух, изкривен гръбначен стълб и проблеми с ръцете.

„Гледам MTV Music Awards и си казвам, че не мога да съм в същия бранш с тях. Повече не принадлежа към този свят и не мисля, че ще липсвам на някого", песимистично се обосновава Колинс.

Категории: Светски лабиринт Знаменитости Музикални Пикантерийки Phil Collins
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus