Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Гуен Стефани: Новият ни албум е вдъхновен от Depeche Mode

15 Април 2011 / 11:04:09  GRReporter
1763 прочитания

Гуен Стефани  потвърди, че No Doubt вече имат записани десет парчета за предстоящия им нов албум. Китаристът на бандата Том Дюмонт информира феновете чрез Twitter, че той и компания вече са готови с няколко песни.

Дюмонт добави, че миналата 2010 година са стояли в студиото, за да пишат нов материал. От своя страна, в интервю Стефани споделя, че готовите парчета са забавни и бързи,а звученето на новия им албум, което са търсили, е весело и жизнерадостно.

Вдъхновението за тавата идва от всичката им любима музика и изпълнители, като например Depeche Mode, The Cure и музикалните стилове реге и ска.  Междувременно No Doubt обявиха със сигурност, че планират мащабно световно турне в подкрепа на новия си албум. Засега обаче няма информация за датите и градовете, които бандата ще избере за предстоящия си тур.

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки no doubt
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus