Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Искренно и лично с Деспина Ванди

13 Януари 2011 / 01:01:21  GRReporter
3652 прочитания

Дивата на гръцката поп-музика, често сравнявана с Виктория Бекъм заради това, че и двете са супер известни певици омъжени за футболисти, но в гръцки вариант – темпераментна и достъпна – Деспина Ванди, разкрива истините за живота си в интервю за списание L’ Officiel.

Свикнали сме да я гледаме на сцената с пищни балети и фантасмагорични декори, но преди няколко месеца тя смени концепцията на своето представяне. Вече се изправя пред публиката си сама, без излишни помпозности, заедно с група от музиканти и под формата на рецитал повдига настроението на хората, които вече не ходят да я слушат в клуб тип бузуки, а се събират във Vox. Деспина казва, че иска хората да идват по дънки и да се чувстват комфортно като плащат по-малка цена за билета. Това ще ги накара да се отпуснат и да не мислят, че са дали парите си за седмичния супермаркет, за да дойдат да ме чуят, споделя гъцката певица.

„Наистина поемам цялото представяне върху себе си и се страхувах да експериментирам с нещо такова. Когато в подължение на години вървиш по утъпкан път и хората са свикнали с това, което правиш, е много тудно да си кажеш „ще пробвам нещо ново.” Или ще си изпатиш, или ще успееш... Тази година в един момент се притесних, че няма да се справя, но идва момент когато трябва да направиш нещо различно” кментира за списание L’ Officiel.

Смуглата красавица на гръцката поп-сцена разкрива също, че нейните дечица все още не осъзнават колко известна е тяхната майка. Малкото й момиченце, което учи в първи клас вече е започнало да подозира, че майка му е известна, защото често се случва да ги спират по улиците, за да й поискат автограф. Във връзка с имиджа си създаден от медиите Деспина Ванди казва, че се е научила да разграничава нещата, които свързват с името Ванди от нейните характерни черти на Деспина, за да не стане пленник на образа излизащ по кориците на списанията и по телевизиите.

„По време на кризата се учим и си променяме философията за живота, придаваме на нещата отново важността, която са имали. Малко се бяхме загубили във всичко това, което съществуваше в продължение на години и в момента може би трябва да потърсим ценностите, които сме позабравили” казва певицата за икономическата криза. „Вече никой не се занимава с това кой прави премиера или името му е написано с по-големи букви на афишите” признава и допълва, че е готова да сe появява на сцената с колеги от нейния калибър, въпреки че това не е новина, тъй като самата тя с е сътрудничила с повечето от най-известните гръцки изпълнители.

Певицата споделя, че когато е била малка е израснала в провинциален град – в Кавала, и никога няма да забрави откъде произхожда и че нищо не идва даром. „Когато бях малка бях като войниче. Като пораснах малко и станах по-сръчна, майка ми искаше да й помагам вкъщи - за гладенето, за оправянето на креватите и на 10 години правех неща, които правиш на 20. Не мога да живея в хаос”.

Дивата на гръцкия поп е омъжена за една от звездите на футбола – Демис Николаидис, а тяхната връзка е вече от 12 години. Според нея най-важното, което ги свързва с Демис е, че въпреки техния брак и двете им деца, всеки един от тях е успял да запази личността на другия, въпреки битовизмите и кавгите за дреболии. „Двамата никога не сме имали съществени различия и по отношение на важните неща в живота сме на едно и също мнение. Освен това винаги си оставяме пространство, за да си поеме въздух другият. Ако някоя вечер Демис иска да излезе с приятели, това е негово право, както и аз излизам с приятелките си. Не се задушаваме, всеки един си е запазил работата и живота извън дома” разказва за отношенията със съпруга.

 

 

Към GRR Hot 15
grr hot 15
Категории: Актуално музика Деспина Ванди концерти
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus