Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Каломира: Ако не бях станала певица, щях да съм учителка по история

28 Юни 2011 / 15:06:33  GRReporter
2454 прочитания

Гръцката поп звезда Каломира се появи отново на сцената с новото си парче “This is the time”. Хитът се очаква бързо да се изкачи в класациите заради свежия летен звук в изпълнение на миньончето от Ню Йорк, което реализира „американската мечта”, но в Гърция. Ако все още някой вярва, че Каломира е едно сладко, невинно момиченце, което говори гръцки с акцент и стана известна само защото й се случи да участва в телевизионно риалити, явно не може да оцени правилно това, което всъщност тя е: eдна силна личност, която много ясно знае кои са й приоритетите в живота.

26-годишната певица е израстнала в Ню Йорк в семейството на гръцки имигранти и покори сърцата на публиката още с участието си в риалити шоуто „Fame story 2”. Оттогава започна кариерата й в страната като върхове в нея са участието й в Евровизия и дуета с Дионисис Савопулос в античния театър „Иродио”. През последните години Каломира пътува постоянно от Америка до Гърция и обратно, тъй като не може да остави родителите си, но не иска да зареже и кариерата си на сцената. „В началото, когато дойдох в Гърция не исках да си замина нито за една седмица, защото се страхувах. В нашия бранш ти насаждат много силно страха и не си заминавах дори, за да видя родителите си. Но с времето разбрах, че когато направиш една успешна песен и се появяваш, хората не те забравят. Може да не е толкова готино, колкото би било ако си тук, но разликата не е голяма”, казва Каломира в интервю за вестник „Етнос” и допълва, че вече не се стресира, защото вярва, че „ако правиш нещо с цялото си сърце, работиш здравата и имаш един добър екип, нямаш проблеми”.

В момента живота на Каломира в Америка се върти около пералнята, университета и семейството. В Америка тя следва в университета бизнес администрация и казва, че много й харесва да чете и да научава нови неща. Но още по-странно е изявлението й, че ако не е станала певица, е щяла да стане учителка по история! „Аз съм на 26 години и не съм много малка! Сети се, че Lady Gaga е на 24! Но се чувствам щастлива, че мога да правя това, което обичам в Гърция и в Америка не ме познава никой. Това ме кара да чувствам едно здравословно равновесие. Мислиш ли, че всички тези, които са световно известни са и много щастливи? Не знам...”, разказва Каломира.

В личния си живот Каломира е омъжена за своя приятел Йоргос, с който имат връзка вече пет години. „Не чувстваш ли, че се ожени сравнително рано без да имаш кой знае колко голям опит с мъжете?” пита журналистката от „Етнос”, но младата дива не се предава лесно и отговаря: „Не си мисли, че нямам никакъв опит. Аз бях в Гърция сама три години. Какво да правя? Но се радвам, че съм имала връзки, защото така придобиваш опит и можеш да оцениш някои неща у човека до себе си. Слава Богу, имам един добър човек до себе си, който ме обича и се грижи за мен. Не мисля, че се омъжих на млада възраст. Имах усещането, че щях да излизам навън, щях да се запознавам с още мъже и след това щях да се объркам, защото нямаше да зная какво искам. Аз искам някой, който да и е най-добрия приятел”, споделя Каломира. В момента Каломира е стнала класическата домакиня според нейните думи. Пуска перални, глади, готви и се опитва да се справя с чистотата на цялата къща. Няма си домашна помощница, защото казва, че първо майка й трябва да си вземе помощница, а след това и тя може да си помисли по въпроса. Здраво стъпила на земята, Каломира казва, че е готова за момент, когато може да изгаснат светлините на славата. „Знам колко е важно да имаш парите, зада живееш охолно. Аз самата съм преминала през периоди в моя живот, когато в ресторанта ни не идваха клиенти и понеже трябваше да си платиме наема, ходех из квартала с менютата и казвах „Имаме най-вкусната пица. Вземете си от нас!” Единственото нещо, което искам след десет години е да съм в добри отношения вътре в семейството си и да имам три деца”.

Пиканетрийки:

Любимото ястие на Каломира са пържени картофки с кетчъп

Тя е единствената победителка в риалити шоу за таланти, която направи кариера

Любимото й мото е да „се държиш естествено и да бъдеш себе си”

Със съпруга си Йоргос са се запознали в нейното село близо до Спарта, а пък той й е направил предложение да се оженят в един романтичен ресторант под моста на Бруклин

Скритото й желание е да си сътрудничи със Сакис Рувас

Най-новото за Каломира можете да откриете в нейния сайт : http://www.kalomira.com/

 

Категории: Музика Каломира концерти риалити шоу талант Ню Йорк Атина
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus