Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Kanye West слага край на благотворителността

29 Април 2011 / 12:04:54  GRReporter
1291 прочитания

Скандалният рапър Kanye West изненада почитателите си, като обяви, че затваря благотворителната си фондация. Kanye West Foundation, която се бореше срещу преждевременното напускане на младите от гимназия, спря дейността си, без да даде никакви обяснения. Новината дойде от страната на бившия генерален директор на компанията Джоузеф Колинс.

„Свързвам се с вас, за да ви съобщя, че Kanye West Foundation официално затвори врати след повече от четири години работа и организирани събития”, се казва в изявлението. „Да работим с Kanye беше невероятно преживяване и се чувствам горд, че бях начело на проекта”.

Според източници, West не е финансирал сам фондацията си. За успеха й голям принос имат компаниите, с които изпълнителя работи, в това число Madison Square Garden с дарение от $151,754 и модния бранд Karmaloop с $20,000.

Спекулации около изненадващия край на Kanye West Foundation сочат смъртта на Donda West – майка на рапъра, като най-вероятна причина за решението на Kanye.

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Kanye West
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus