Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

„Каварна рок фест” обяви хедлайнерите си

06 Май 2011 / 00:05:58  GRReporter
1277 прочитания

Шведите Arch Enemy и финландците Sonata Arctica ще са хедлайнери на  „Каварна рок фест 2011", който ще се проведе между 15 и 17 юли. Очаква се на събитието участие да изявят 10 групи.

Sonata Arctica ще се качат на сцената на 15 юли, а Arch Enemy - на 17 юли. Преди тях ще свирят на сцената ще се развихрят съответно швейцарските дет метъли  DreamShade и гръцката банда Suicidal Angels. Скоро ще бъдат обявени и останалите групи от фестивала.

Билетите за „Каварна рок фест" вече са пуснати в продажба в разпространителските мрежи на Ticketstream и Eventim. Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a на тридневния - 90 лв.

Както и през миналогодишното издание, и този път организаторите от Loud Concerts са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, които да съпровождят  фестивала. По този начин отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, звучащо през целия период на феста и signing sessions с групите участници в „Каварна рок фест".

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Kavarna
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus