Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Костадин Хаджииванов се намира в Макао

26 Януари 2012 / 11:01:42  Анастасия Балездрова
2323 прочитания

Бившият собственик на футболния клуб Беласица Костадин Хаджииванов се намира в Макао, обяви в предаването си по радио СКАЙ гръцкият спортен журналист Кириакос Томаидис. Според него островният град, който е със статут на специален административен район не е подписал споразумение с Интерпол. 

Това означава, че заповедта за арест на международната полиция, за която съобщи българската телевизия TV7 не е валидна там. „Следователно, докато се намира там, Костадин Хажииванов на практика е недосегаем”, разкри журналистът. Той допълни, че намиращият се много близо до Сингапур град е столица на хазарта и основните доходи на неговите жители са от туризма и стотиците казина.

Кириакос Томаидис съобщи на слушателите си и информацията, според която бизнесменът от Петрич се намирал в столицата на Малайзия, Куала Лумпур, където ръководел мистериозна букмейкърска къща, заедно с един от лидерите на световната мрежа за незаконни залагания Уинстън Радж Перумал.

Въпросът с уредените мачове в Гърция придобива нова динамика, след като папката за скандала бе предадена вчера на съдиите - следователи Георгиос Авгерис и Георгиос Калофонос. Съдебната преписка се състои от 25 хиляди страници и 39 хиляди телефонни разговори, записани с помощта на специалната техника на гръцките специални служби.

Категории: Криминална хроникаФутбол Костадин Хаджииванов уредени мачове незаконни залагания Макао Кириакос Томаидис
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus