Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Lady Gaga пуска нов „юдейски” сингъл на 19 април

08 Април 2011 / 08:04:05  GRReporter
2033 прочитания

Lady Gaga е известна с пристрастеността си към новите технологии и социалните мрежи. Поредно доказатолство за това е един от последните статуси на певицата в официалната й Twitter страница. Русата фурия избра имено тази социална платформа, за да обяви датата, на която вторият й сингъл „Judas” ще дебютира в ефира – 19 април.

Явно 160-те знака, които Twitter предоставя като максимум, не са били достатъчни за изпълнителката, затова и Gaga пусна 5-минутно видео, озаглавено” Gagavision No.41”. Краткото филмче съдържа кадри от промо турнето на изпълнителката, включително и конфронтация между нея и протестиращи християни преди един от концертите й. Видеото завършва с надпис „Judas, 19-и април. Ако те се окажат различни от това, което са ви карали да вярвате, че са, щяхте ли все още да имате вяра в тях?”

По време на финалните надписи от видео-статуса си Lady Gaga разказва зад кадър:

„Judas идва. Нека културното кръщение започне!”.

 

 

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Lady Gaga
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus