Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Любо – посланик на дрес кода

08 Април 2011 / 09:04:13  GRReporter
1577 прочитания

Дрес кодът и неговите послания ще бъдат център на широка обществена дискусия, инициирана от чешкия моден бранд Pietro Filipi у нас. За посланик на мъжката линия на марката в България и модератор на обществената дискусия, Pietro Filipi избра един от най-елегантните и обичани български музиканти Любо Киров.

„Аз смятам, че дрес кодът отговаря на естетическите изисквания, на пулса на сърцето и цялостното излъчване на хората, които е добре да носят това, което им помага да надграждат вътрешното с външното. За тези неща аз мога да говоря чисто емоционално. Аз не съм професионалист в тази област и няма и да стана. Почти винаги когато става дума за артист, там се съчетават рисуване и пеене, усет за цвят, за мода, и за композиция. Така че ще е интересно от моя страна да проследим какво се случва в сферата на дрес кода в нашата страна.”, сподели Любо.

В търсене на истината за кодовете на общуване, инициативата на Prietro Filipi ще сблъска артистичната свобода със строгите бизнес изисквания. Любо ще влезе в ролята на репортер и ще направи серия от интервюта за бизнес дрес кода и неговите правила. Наблюденията и опита си по темата ще споделят представители на бизнеса, които в работното си ежедневие спазват дрес код и са наясно с посланията, които изпраща подобен тип обличане – авторитет, компетентност, респект.

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Lubo
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus