Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Любовна афера и слухове за бременност разбуниха гръцката политическа сцена

03 Февруари 2012 / 18:02:29  GRReporter
2549 прочитания

Пикантната новина директно от кухнята на най-висшите ешелони на гръцката политика се появи преди по-малко от денонощие, но вече предизвика стотици коментари. Според публикация в електронното издание vimaonline.gr, което се позовава на достоверни политически източници една от най-известните депутатки от опозицията е бременна. Но не от кой да е, а от един от най-изявените министри, който през последните дни съсредоточи медийния интерес върху себе си.

Русата привлекателна депутатка с красивата усмивка също привлича фотографските обективи не само с външността си, но допреди година и с връзката си с един известен и любим на медиите адвокат.

Връзката им се родила зад парламентарните банки и ето, че чаровната народна избранница, зад която въздишат немалко нейни колеги вече се радва на първите трепети на бременността.

Минути след появата на краткия текст във vimaonline.gr социалните медии в Гърция буквално бяха подпалени от бурни дискусии за това кои са главните действащи лица на новия романс. До момента нито една гръцка медия не помества имена, но начинът, по който се описват не оставя никакви съмнения за тяхната самоличност.

Оказа се, че голяма част от запалените по Facebook гърци не се изненадаха особено от новината.

Изглежда, че някои са следяли развитието на тяхната връзка от много рано. В публикация в информационната страница newsbomb.gr се споменава, че през април 2011 двамата политици се наслаждавали на питиетата си в пиано-бар в родния град на депутатката. „Какво ли обсъждат министърът и красивата депутатка от Солун? Дали пък не е състоянието на гръцките болници?”, коментираше язвително изданието. Съвсем наскоро в интервю за неделното издание на вестник депутатката заяви, че идването на едно дете би променило изцяло нейния живот.

Свързвайки новината с драматичното състояние на Гърция някои шегобийци дори предложиха плодът на любовта на двамата политици да носи името Сотирия – Димократия, т.е. Спасителка – Демокрация.

„Палавият министър беше изразил желанието да бъде избран за лидер на ПАСОК и дори твърдеше, че е фаворит в надпреварата. Бременността на депутатката изведнъж обясни промяната, която настъпи в предизборния маратон на социалистите преди няколко дни. За онези, които следят събитията нещата са ясно, затова и министърът даде отбой. Гатанката е лесна и отговорът е пред вас”, пише електронната страница fimes (т.е. слухове).

Джокер: Преди два дни GRReporter писа за оттеглянето на един от претендентите за лидерското място в партията на социалистите. Депутатката пък е една от двете особено чаровни жени, които солунчани изпратиха в парламента за радост на почитателите на женската красота.

Историята сочи, че любовта не се съобразява с партийната принадлежност и свързва хора от различни политически пространства. Това, което смути гръцката публика е фактът, че министърът е женен и баща на три деца.

Категории: Политика слухове любовна афера бременност депутатка от Нова демокрация министър от ПАСОК
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus