Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Михалис Хадзиянис признава, че се влюбва трудно, но Зета Макрипуля успя да му открадне сърцето

18 Февруари 2011 / 11:02:02  GRReporter
6371 прочитания

Казват, че тайната на успеха е да работиш усилено, но истината е, че това което те прави да изпъкнеш е да покажеш, че принадлежиш на това, което правиш и Михалис Хадзиянис със сигурност е роден, за да бъде на сцената. Най-накрая той реши да разкрие тайните за връзката си със Зета Макрипуля и да си признае, че се замисля за семейство и деца. В интервю за списание Down Town известният гръцки певец разказва за своето семейство в Кипър, за химията между него и Зета Макрипуля, за страховете си и за кризата на 30-те.

Когато научиш историята на Хадзиянис, не се чудиш защо той говори за себе си като човек, на който му харесва да се усамотява, за да твори, да излиза на спокойни места вечер, вместо на големи концерти и шумни клубове.

Майка му и баща му правпт своята сватба в Кипър и седмица след това техният град е окупиран от турските войски, които ги принуждават да се изселят от родното си място. Тогава баща му изчезва и чак след няколко години се срещат с майката в град Никозия, където през 1978 се ражда Михалис. Самият той е бил войник на Зелената линия, която разделя острова на две и казва, че никога няма да забрави моментите от казармата. Но сега той е открил спокойствието, живее от известно време със Зета, в която е ужасно влюбен и казва, че се чувства като в тийнейджърските години.

„Не се влюбвам никак лесно. Напротив, допреди няколк омесеца изобщо не мислех за любов, не й отдавах голямо значение. Винаги съм давал по-голяма тежест на работата си. Може първият поглед да те разтресе, но за да се почувстваш влюбен и да кажеш, че си открил своята половинка, е необходимо да комуникирате” казва Михалис.

Но въпреки това Михалис има своите страхове и вътрешни терзания. Той сподели, че когато е станал на 30 години е преживял криза на възрастта. Тогава дори си е помислил, че ще трябва да отиде на психолог. „Винаги ми се е струвало, че тридесетте са нещо далечно, че никога няма да ми се случи. Но разбрах, че животът е много кратък и преминава за един миг. Но също така е хубав и си струва да го изживееш по най-добър начин. Да се спреш и да премислиш нещата. Да видиш кои са твоите приоритети.”

Но има неща, които Михалис не успява да превъзмогне. Това е неговият страх от самлети или дори когато пътува с кола и не шофира самият той. Обяснява си го с това, че това, което не може да контролира го плаши.

„Аз съм доста интровертен и затворен човек. Но това се дължи и н работата ми, защото когато се усамотявам, мога да творя и да пиша песни. Така или иначе не се срещам с много хора. Опитвам се да се дистанцирам от нещата. Но не ми харесва да оставам сам. Искам компания. Но съществена компания”.

Михалис Хадзиянис явно е намерил своето убежище в прегръдката на Зета Макрипуля. Двамата споделят всичко, въпреки че сега когато тя играе в театрално представление, Михалис си признава, че все още не е отишъл да я види.

А кога свършва любовта? „Когато престане да съществува желанието, когато си отиде страстта, когато двама души се гледат в очите и нямат какво да си кажат, когато не очакваш да се завърне у дома, когато избираш да правиш други неща, а не да сте заедно. Всичко това може да направи така, че любовта да си отиде”.

 

Категории: музика Михалис Хадзиянис Зета МакрипуляИнтервю Медии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus