Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Обвиняват Kanye West в плагиатство

25 Февруари 2011 / 13:02:55  GRReporter
1391 прочитания

Провокативният Kanye West се забърка в пореден скандал. Небезизвестен факт е, че рапърът често взаимства мотиви от творбите на свои колеги за собствените си песни. Този път обаче фенове и критици възроптаха срещу новото видео на изпълнителя към парчето му „All Of The Lights”.

Според по-наблюдателни киномани легендарният Hype Williams, който е режисьор на клипа, е взаимствал характерни за френската лента “Enter The Void” похвати. Само преди броени дни „Аll Of The Lights” дебюира в ефира. Във видеото освен West участие взимат още разкошната Rihanna и Kid Cudi, като в припева на парчето могат да бъдат чути гласовете на музикалните величия Alicia Keys, John Legend, Fergie, La Roux, Charlie Wilson.

Сцените ,привлекли зоркото и наблюдателно око на критиците, са неоновите надписи и светлини  в началото и края на парчето, които са почти идентични с началната сцена в лентата „Enter the Void”. Засега обаче от щаба на Kanye West предпочитат да замълчат в отговор на нападките.

Категории: Музика Светски Лабиринт Музикални Пикантерийки Kanye West
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus