Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ради Трушев от Варна спечели голямата награда в играта "GRR Hot 15 & U2"

24 Август 2010 / 18:08:34  GRReporter
2368 прочитания

Щастливият победител в музикалната ни игра е от Варна и неговото име е Ради Трушев, с потребителско име "raditru". Господин Трушев е гласувал в последните три музикални класации, което се оказа достатъчно, за да му донесе голямата награда: два  билета за концерта в Атина на култовата група U2, с осигурен хотел и самолетни билети! Честито! Сигурни сме, че ще преживее незабравими моменти с музиката на любимата си група. Нашият екип обещава да отрази това невероятно музикално събитие, концерта на U2, и посещението на Ради Трушев в Атина.

Наградата беше изтеглена в присъствието на нотариус, според всички изисквания на закона.

Г-н Трушев е роден във гр. Варна, има прекрасна съпруга, която ще го придружи в Атина и на концерта, както и две прекрасни момчета, да са му живи и здрави! "Това е живота ни, между работата и децата, и радости като тази - нямам думи! Не мога да опиша емоциите и радостта, която ни създадохте!" - споделя щастливия победител.

За играта, г-н Трушев е научил от банер в интернет. Казва, че е участвал в много игри, но това е първата подобна награда, която получава. Любител е на всякаква хубава музика, от поп до рок музика. Смята U2 за една от най-успешните групи.

До момента не е посещавал Атина, която смята за задължителна дестинация за всеки човек. Късметът и участието е нашата музикална игра му осигуриха възможността да посети гръцката столица.

Каква е равносметката от играта "GRR Hot 15 & U2", организирана с помощта на нашите партньори от Globul:

  • Близо 300 участници в играта;
  • Шест седмици, в които се гласува за 6 горещи летни музикални класации;
  • 4 невероятни седмични музикални награди;
  • Над 550 гласове за участие в играта (всеки потребител можеше да гласува до 6 пъти);
  • Над 2400 гласувания за любима песен, извън играта.

Кои бяха изпълнителите, които най-много развълнуваха участниците в играта?  Lady Gaga с нейния безспорен хит "Alejandro", следвана плътно от достойно защитилите българската музика Ъпсурт и Лора Караджова с парчето " Мрън мрън ". На челни позиции видяхме Rihanna с "Te amo", David Gueatta feat. Kid Cudi с " Memories", Sakis Rouvas с " Spase to hrono", Stromae с "Alors Оn Dance". Въобще лятото ни предложи един букет от хитове, които сериозно раздвижиха и допълнително нажежиха летните жеги.

Продължавайте да ни следите! Подготвяме още много изненади и игри - както за меломаните, така и за хората със състезателен дух. Ще повдигна завесата и ще спомена, че подготвяме турнир по "Табла"...  Има и други изненади, но нека не ги разкривам всички наведнъж!

Категории: ПобедителGRR Hot 15 U2 игра Конкурси
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus