Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Триумф на Олимпиакос над Арис

31 Декември 2009 / 08:12:35  GRReporter
1650 прочитания

С резултат 3-0 сета завърши срещата между Олимпиакос и Арис, която се игра в Атина в Ренди. Още от самото начало на срещата бяло-червените показаха силното си превъзходство над Арис с една много добре координирана игра. Срещата между двата отбора бе доказателство, че последната загуба на Олимпиакос от Арис е била случайност. Победата на бяло-червените е свидетелство за добрата форма, в която продължава да бъде отборът –той има вече серия от 11 победи.
    Играчите на Йоргос Икономидис не можаха да отвърнат на атаките на домакините, въпреки по-позитивната цялостна картина, която представиха в сравнение с предишни мачове. Включването на Самарджич също не можа да повлияе на крайния резултат от срещата.

Сетовете завършиха с 25-21, 25-23, 25-20

Олимпиакос (Андерс Кристиансон): Кунари 8, Тисер5, Калдейра 7, Андреадис 5, Султанопулос 9, Милкович 17/ Стефану

Арис Мармурис АЕ (Георгиос Икономидис): Ковачевич 11, Терзис 3, Петреас 9, Киосис 7, Миливойевич10, Румелиотис 11/Самарджич, Пиперяс, Сарикейсолу, Пападимитриу

Категории: Олимпиакос Арис победаВолейбол
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus