Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юли 9, 2010

Food Pro-fit в борба със затлъстяването

09 Юли 2010 / 17:07:16  
Въпросът какво и как ядем занимава от години учени, биолози, химици и диетолози. През последните две десетилетия обаче вниманието, което учените обръщат на този проблем е определено по-голямо, тъй като ефектите на забързания начин на живот, на който всички сме обречени вече са налице


Гърците говорят каквото им дойде на ума

09 Юли 2010 / 16:07:03  
Тази история е за живота на едно младо американско момиче в Гърция. Уитни Праиз е студентка трета година по археология и околна среда в Орегон. В момента тя се опитва да изгради професионалната си кариера в науката в Американския университет в Атина, защото тук я намира любовта преди малко повече от година.


GRR HOT 15: Музикални нюанси

09 Юли 2010 / 15:07:39  
Привет, музикални любимци. Както винаги в петък сме настроени повече от музикално. А причината - GRR HOT 15 и всички мелодии, които той ни предлага. А те са обединени в една разкошна палитра от музикални нюанси: нежни, скокливи, провокативни, ритмични, а някои - дори и звездни.


„Друг път” предлага Самарас

09 Юли 2010 / 12:07:14  
Лидерът на Нова демокрация предложи различна политика за постигане на финансовите цели.


Скришни плажове на две крачки от Атина

09 Юли 2010 / 11:07:47  

Атики означава нещо като „земята с многото плажове” и това не е никак случайно, ако се замислиш колко много заливчета, плажове и скалисти крайбрежни местности има в района около Атина. Проблемът обаче не е в количеството, а в качеството, тъй като жителите на столицата са толкова много на брой, има постоянни задръствания, а на някои места е доста шумно и мръсно. Което всъщност не е част от представата на човек за прекарване на един спокоен неделен ден край морето.



Край на споровете – новият трудов закон е приет

09 Юли 2010 / 10:07:38  
След драми, стачки, протести и палежи в Гърция най-сетне бе приет новият закон, който урежда трудово правните отношения в страната. Гласуването бе поименно. Министър-председателят Георгиос Папандреу лично гарантира, че в момента когато страната стъпи на краката си ще има повишение на пенсии и заплати.