Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Дек. 6, 2011

Футболистите от АЕК не са получавали пари 10 месеца, заплашват със стачка

06 Декември 2011 / 19:12:07  
Според официалното съобщение на отбора е довело до реални проблеми с финансовото оцеляване на някои играчи и те изискват незабавно да започнат да им се изплащат договорените суми.


Яростни ученици и анархисти щурмуваха центъра на Атина с камъни и коктейли Молотов

06 Декември 2011 / 15:12:52  
Три години след смъртта на ученика Алексис Григоропулос протестните шествия в негова памет отново превърнаха площад Синтагма в бойно поле. В ранните следобедни часове се проведе шествие на студенти и ученици, което прерасна в преки сблъсъци на непълнолетните с полицията. Малко след 19:00 анархисти довършиха започнатото от малките си последователи.


Гръцките банкери са гневни заради PSI, но призовават процедурата да се приложи преди изборите

06 Декември 2011 / 14:12:38  
Предупреждават от опасността проблемът да се политизира в предстоящата предизборна битка, финансови експерти не изключват и недоброволно орязване на гръцкия дълг, обещават, че то няма да е края на света


Седем данъци под коледното дърво на гърците

06 Декември 2011 / 14:12:55  
Приходите от новите чудовищни данъци трябва да запълнят дупката в бюджета, която по официални данни до ноември тази година достигна почти три милиарда евро. Тя не може да се покрие от помощите на Европа и на Международния валутен фонд, а парите са нужни, за да се изплатят заплатите в публичния сектор и пенсиите преди новогодишните празници.


В ПАСОК започнаха с ударите под кръста

06 Декември 2011 / 11:12:01  
Министри и високопоставени фактори в ПАСОК сформираха фронт срещу Михалис Хрисохоидис. В същото време Георгиос Папандреу и Евангелос Венизелос не отронват нито дума за очакваната промяна в партийното ръководство.