Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Март 6, 2012

Кризата се оказа катализатор за създаването на социални предприятия

06 Март 2012 / 21:03:53  
Нов тип предприемачество се заражда в Гърция след влошаването на икономическото състояние в страната. Правителството и министерството на заетостта разработват целенасочено програми за финансиране на фирми, които ще се занимават с дейност насочена към най-слабите обществени кръгове.


Енергиен меморандум ще подпишат Гърция, Кипър и Израел

06 Март 2012 / 17:03:54  
През юли Атина ще обяви нови конкурси за откриване на въглеводороди в около 12 райони в континенталната част на страната. До момента не е ясно дали ще се проведат изследвания в района на Егейско море.


Проблеми около съгласието на външни и вътрешни кредитори може да саботира PSI

06 Март 2012 / 16:03:10  
Отговорът на юридическия гигант Bingham на ултиматума на Венизелос “сега или никога” се оказа “Не!” . Проблемни са и облигациите притежавани от държавните железници, компанията за градски транспорт в Атина ОАСА и предприятието Гръцки отбранителни системи.


Гръцката полиция се опасява от появата на „пето поколение терористи”

06 Март 2012 / 13:03:58  
В същото време отговорното министерство за защита на гражданите остава без ръководство вече две седмици, след като Христос Папуцис подаде оставката си, за да се кандидатира за лидерското място в ПАСОК.


Cluster, brand and marketing abroad

06 Март 2012 / 12:03:25  
Това са трите Божи заповеди за гръцкия туризъм според президента на Асоциацията на частните туристически предприятия Андреас Андреадис. Красотата на туризма е, че се прави от много малки и средни предприятия и печалбата се разпределя между много хора