Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Февр. 2012

Февруари 29th

Дора Бакояни поиска прокурорска проверка за „случая с депутата, изнесъл един милион евро”

29 Февруари 2012 / 18:02:07  
Председателката на Демократичния алианс се срещна с прокурора на Върховния съд Йоанис Тендес и постави искането си да бъде проведена проверка на председателя на комисията за борба с легализирането на средства от незаконни дейности Панайотис Николудис.


Италианските кметове, които дариха заплатите си на Гърция посетиха Атина

29 Февруари 2012 / 17:02:01  
Парите ще се внасят в специална сметка на Гръцкия червен кръст. Марко Галди, Джовани Москиатело и техните гръцки колеги обявиха решението си за създавенето на една общоевропейска мрежа на общините.


На 1 март става ясно дали гръцкият PSI е всъщност фалит

29 Февруари 2012 / 09:02:06  
Международната асоцоация за суопове и деривативи ISDA заседава утре, за да се произнесе дали задвижването на клаузата за колективно действие CACs е равнозначно на кредитно събитие, което ще означава изплащането на застраховките срещу фалит CDS.


live Взрив в Пирея

29 Февруари 2012 / 09:02:54  
Рано тази сутрин силна експлозия разтърси квартал Каминия. Не са известни причините за инцидента, станал във входа на компания за снабдяване на кораби, която се намира на ъгъла на улиците Китну и Наксу.


Февруари 28th

Лов на вещици в гръцкия парламент за заможни съпрузи

28 Февруари 2012 / 21:02:10  
Бизнесменът Исидорос Кувелос е човекът, изнесъл един милион в чужбина, но не за да ги скрие насигурно от нестабилните гръцки банки, а за нормална бизнес активност. Прокурори и парламентарни шефове заплашват с нови “разкрития”.


Лекарите: Не сме против генеричните лекарства, стига да са чисти и безопасни

28 Февруари 2012 / 19:02:19  
Една реклама по радиото и публичен спор всяват страх от генеричните лекарства сред гърците. Според заместник-министъра на здравеопазването лекарите реагират, защото много от тях печелят от договорите си с фармацевтични компании.


ПАСОК номер 2 и „Независимите гърци” на Панос Каменос подкопават сериозно двете управленчески партии в Гърция

28 Февруари 2012 / 13:02:44  
ПАСОК и Нова демокрация, които властваха на гръцкия политически хоризонт за повече от 35 години са заплашени сериозно от нови политически формации. Раздробяването им продължава, като водещата реторика е политиката срещу меморандума за финансова помощ и строгите икономически мерки.