Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Караманлис в Лондон

21 Октомври 2008 / 18:10:41  GRReporter
1011 прочитания

            Гръцкият премиер Костас Караманлис е днес на еднодневно работно посещение в Лондон. В 12,00 часа на обяд той ще посети Даунинг Стрийт 10, където ще има разговори с британския премиер Гордън Браун. Основната тема на разговорите ще е изходът от световната финансова криза, но се очаква Караманлис да заяви и гръцкото искане за връщането на мраморите от Партенона, които в момента се съхраняват в Британския музей, обратно в Гърция. В 16,00 Костас Караманлис ще се срещне и с лидера на консерваторите във Великобритания Дейвид Камерън.


            В по-ранния след обед гръцкият министър-председател ше говори пред форума на корабните магнати Traveller’s Club. Вечерта в 19,15 часа, както grreporter.info вече ви съобщи, Костас Караманлис ще открие голямата изложба на византийско изкуство „Византия: 330-1453” в Кралската академия по изкуствата.


Костас Караманлис ще се завърне в Гърция по-късно същата вечер.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus