Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Обама с поздравление за гърците послучай Деня “Не”

28 Октомври 2008 / 00:10:49  GRReporter
875 прочитания

            “Честването на 28 октомври ни напомня героизма на гръцкия народ срещу фашизма по време на Втората световна война”, заявява кандидатът за президент на демократите Барак Обама в поздравително писмо до Гърция по повод националния празник на страната. Той подчертава изключителното приятелство, което свързва него и кандидата за вицепрезидент Джо Байдън с гръцката общност в Америка и най-вече в Чикаго. “Гръцката общност в Чикаго е голяма и активна, работя с нея много тясно, тя участва живо във всички политически процедури в САЩ”, казва още Барак Обама.


            Кандидатът на демократите признава, че страната му е изправена пред много предизвикателства в началото на 21-ви век и че за нея е важно да има партньори, на които да може да се опре. “За това работя тясно с гръцките американци и знам, че един ден ще мога да разчитам и на Гърция като партньор, както и на останалите европейски страни”, се казва още в поздравителното писмо на Обама.  


 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus