Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

500 евро за благотворителен концерт на Андреа Бочели в Атина

25 Септември 2007 / 09:09:32  GRReporter
2584 прочитания

            Известният италиански тенор Андреа Бочели ще изнесе благотворителен концерт на 1 октомври на Стария олимпийски стадион в Атина, приходите от който ще отидат за пенсионерите от старческите домове в гръцката столица и за пострадалите от августовските пожари. 1 октомври се чества като международен ден на третото поколение. Билетите за ВИП персоните са от 500 евро и включват освен концерта и вечеря в шикозния атински хотел „Велика Британия”, на която ще присъства и самият тенор. Цените на обикновените билети варират от 380 до 100 евро, а за студенти и ученици те са по 30 евро.


            На историческия стадион, където през 1896 година се провеждат първите олимпийски игри в модерния свят Андреа Бочели ще бъде съпроводен от Симфоничния оркестър на атинската община, ръководен от италианския диригент Марчело Рота. Ще пеят още сопраното Дориана Милацо и баритонът Алберто Газале.


            Известният италиански тенор не се нуждае от представяне, дисковете му са бест селър в Гърция, независимо дали изпълнява оперни арии или пее заедно с рок звезди като Боно, Кристина Ангилера или Селин Дион. Андреа Бочели и друг път е гостувал на Атина и е пълнил концертните зали в гръцката столица. Този път топлият меланхоличен глас на „модерния тенор със стар стил”, както определя себе си ще пее за „надеждата, която не изгаря никога”.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus