Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Константина Кунева отказа да се кандидатира за евродепутат

21 Февруари 2009 / 18:02:27  GRReporter
1356 прочитания

 


            Константина Кунева отказа да се хване на политическия флирт и да се кандидатира за евродепутат на предстоящите през юни избори за европейски парламент. В ръкописно съобщение, написано със собствената й ръка, подписано „Коце - Константина Кунева” и публикувано във вестник Та Неа българката казва: „Заявявам, че няма да стана кандидат за евродепутат от нито една партия. Обичам ви и ви благодаря много за всичко. Не спирайте!”


            В последните дни най-малко две гръцки партии – ПАСОК и Коалицията на радикалната левица официално заявиха желанието си да включат Константина Кунева в листите си с кандидатите за евродепутати. Председателите и на двете партии Георгиос папандреу и Алексис Ципрас веднага след инцидента посетиха болницата „Евангелизмос”, където се лекува Кунева и разговаряха с лекарите й. Вчера ПАСОК дори излезе с предложение на синдикалистката да й бъде дадено почетно гръцко гражданство.


            Профсъюзът на чистачките и домашните помощнички също излезе с декларация по повод поканите към Кунева да се включи в надпреварата за Европейски парламент. „Секретарката на нашия профсъюз не е предмет нито на слъзливи истории, нито на политическа употреба от която и да е партия. Нито сега, нито преди не е била член на никаква партия. Тя е информирана за всичко, което става, но не иска и няма да бъде част от която и да е политическа партия”, се казва в декларацията. Накрая синдикатът завършва с призив към политическите партии: „Не стреляйте по Кунева... дори и само с предложения”!

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus