Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Летен бриз с GRR HOT 15!

04 Април 2009 / 14:04:15  GRReporter
3327 прочитания


Елена Николова


Лятото идва – нежен ветрец, синьо небе, ароматът на дърветата и цветята е навсякъде и вие знаете, че пролетта е тук и вече чакате лятото. Е, поне такова е времето в Гърция. Където и да сте, ако неможете да усетите това, за което ви говоря седнете, разгледайте тазседмичната класация GRR HOT 15 и се оставете да ви предадем пролетно лятното настроение.


За втора поредна седмица Сакис Рувас води нашия горещ списък с песента си „This is my night,” която е тазгодишният гръцки кандидат за Евровизия. Както разбрахте миналата седмица, Сакис успя да вмъкне България в графика си и ще посети страната, за да участва в таен концерт. Всичко е организирано от MAD TV България и Сакис ще пее дует с Галя.


Заетият Kanye West се изкачи с една позиция с песента си „Love Lockdown.” Музикантът скача от град на град, за да  популяризира албума си 808’s & Heartbreak. Ако случайно се уморите от топлото време в Гърция, винаги можете отскочите до Лондон на 5-ти Юли, където Kanye ще пее на WIRELESS 2009! Следващото, трето място в GRR HOT 15 се заема от Flo Rida и песента му „Right Round.” Най-сетне можете да видите оригиналния видео клип на песента, който излезе наскоро.


А сега нещо много интересно – от участие в рекламата на Coffee Mate до дипломиране по право на 19 години, това е Миленита! Всичко с което се е захванала е успяла, така че не е учудващо и изкачването й в GRR HOT 15!” „А ние с тебе се обичахме в други светове,” пее Миленита, но ние я обичаме тук и сега!

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus