Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Лорейн Хил, Дейвид Бърн, Брайън Ено и Карлос Сантана ще забият в Атина

08 Април 2009 / 12:04:20  GRReporter
1002 прочитания

Каква икономическа криза, какви пет лева? Фирмите, които организират концерти всяка седмица обявяват нови имена, които ще посетят Гърция. А резултатът е, че това лято почти всеки ден ще имаме концерти, а във вече дългия списък се появиха и нови имена.


- На ден по лъжичка идва информацията за Фестивала Ejekt, който тази година ще продължи два дни – 18 и 19 юни. След концерта на Pixies, които ще се появят в първия ден – 18 юни. На втория ден - 19 юни, освен че ще свирят Royskopp, Klaxons и Jarvis Cocker, в списъка ще добавим и името на 33-годишната Лорейн Хил известна с участието си в групата Fugees от Ню Джърси. След като преживя тежки лични драми, Лорейн Хил е приготвила едно динамично завръщане на сцената и хубавото е, че реши да дойде за първи път и в Атина.


- На 6 юли в театър Badminton очакваме и появата на великия Дейвид Бърн – бившият вокалист на легендите Talking Heads ще ни представи парчета, които са правени заедно с Брайън Ено и албумите «My Life in the Bush of Ghosts» и «Everything That Happens Will Happen Today». Да не забравяме, че все пак наименованието на турнето му е «Songs Of David Byrne and Brian Eno».


- На същия ден – 6 и 7 юли, на място, което все още не е обявено – би могло да е в театър Ликавитос, ако отвори вратите си дотогава, гръцката публика ще може да се наслади на едно посвещение на незабравимата Нина Симон с нейния бенд и изпълнения на парчетата й от дъщеря й Селес, от Лиз Райт, Анджелик Китзо и Дайан Рийвс.


- Три концерта ще изнесе и Лорена МакКенет през юни месец в Патра, Атина и Солун.


- В средата на юли месец се разнасят слухове, че ще направи концерт и Морисей от митичната банда Smiths в Атина и Солун, но нищо все още не е потвърдено. Същото се говори и за нпотвърдени концерти на Nine Inch Nails заедно с  Jane’s Addiction, на 20 юли в театъра на Скалите, където в крайна сметка ще свири със сигурност на 14 юли Пол Уелър.


- В същото време истински смут внесе концерта на Карлос Сантана на 8 юли, тъй като никой не знае кой го е организирал. В официалния сайт на китариста мястото е сменено и вместо на стадион Караискаки, пише, че концертът ще бъде изнесен на стадион Калимармаро в Палео Фалиро!

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus