Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Великден с допънителна щипка развлечение от GRR HOT 15!

18 Април 2009 / 12:04:15  GRReporter
2386 прочитания

Елена Николова


Един от най-важните празници наближава този уикенд и съм сигурна, че вече сте се приготвили както трябва с боядисани яйца и Великденски зайчета из къщата! По това време децата в Америка отиват на лов за яйца, а ние в Гърция не можем да дочакаме неделя, за да се чукаме с яйца и да видим кой е по-силен. Великден в Гърция е едно невероятно преживяване и въпреки че не мога да се впусна в детайли, ще ви кажа само че навсякъде можете да чуете звън на църковни камбани, които допринасят за празничното настроение във всяко семейство. Не се притеснявайте обаче, тази седмица GRR HOT 15 няма да ви дотегне с църковна музика, точно обратното – ще се опитам да добавя щипка ритъм към Великденското ви настроение.


Движението в топ 3 не е голямо. Сакис стабилно държи първата си позиция с песента „This is our night.” Миналата седмица поп иконата се срещна с Вселенския Патриарх Вартоломей. Певецът попитал Патриарха дали е възможно в молитвите си да го спомене и него. Отговорът бил еднозначен: „Наистина ли някога си съмнявал в това?” повече информация за тази интересна среща на Саки в църквата Св. Георги можете да намерите тук. Невероятната българска кубанита е на второ място. Миленита започна от дъното на класацията с песента си „Няма”, но бързо се изкачи до върха! Няма съмнение, че талантливата певица ще си задържи високите позиции. Нямаме търпение да дочакаме следващите й хитове да влезнат в GRR HOT 15. Непослушното момче в нашия чарт, Kanye West с песента си „Love Lockdown” падна с една позиция надолу и се приземи на щастливото 3-то място.


Следват три гръцки песни и една изненада на номер 4. Андонис Ремос скочи нагоре с четири позиции. Доста по-бързо отколкото очаквахме, но все пак това не е нещо необикновенно за певеца. Роден в Дюселдорф, Германия той се премества да живее в Солун още на десет годинки. След завършването си работи много различни работи, които нямат нищо общо с музиката. Талантът му обаче скоро напира да излезе и когато Андонис се премества в Атина прес 1995, веднага сключва договор със Сони! Дебютът му печели всеобщо удобрение и два платинени албума. Следват поредица от успехи, които през 2001 му носят титлата „най-голяма звезда в модерния гръцки поп.” За негово и разбира се наше щастие той реши да дойде в Атина и да последва мечтата си!

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus