Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Сложете си розовите очила и танцувайте с GRR HOT 15!

24 Април 2009 / 16:04:14  GRReporter
3942 прочитания

Елена Николова


Добре. Великден мина, най-вероятно стомасите ви са все още пълни и се опитвате да свалите някое и друго килце... Единият вариант е за известно време да забравите за пържените картофи, чипсовете и сладкишите, но аз имам по-добра идея. Както се казва в известната статия на Мери Шмих, която също беше направена и на песен, „Вие не сте толкова дебели колкото си мислите. Не се притеснявайте за бъдещето; или пък се притеснявайте, но имайте предвид, че притеснението е толкова ефективно колкото да се опитвате да решавате уравнение чрез дъвчене на дъвка...Танцувайте...даже и да нямате къде да го правите освен в хола си...” И така, разгледйте GRR HOT 15, танцувайте и запомнете, че ако обичате себе си, това ще е ключът ви към щастието!

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus