Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Тази есен в нощните клубове на Атина

18 Октомври 2007 / 15:10:27  GRReporter
1352 прочитания

            Не случайно славата на атинския нощен живот се носи по цял свят и е една от многото причини туристите винаги да се завръщат с интерес в гръцката столица. И тази есен музиканти, изпълнители и арт мениджъри са се погрижили приходите на собствениците на нощни заведения да бъдат големи, а посетителите не само да не съжаляват за похарчените пари, но и да се завръщат отново и отново да видят и чуят любимците си. За заведенията, в които се появяват най-популярните гръцки изпълнители резервации се правят със седмици напред, въпреки че задължителната консумация на някои места може да достигне до 100 евро на човек.


            Безспорният хит на есен 2007 е решениято да се съберат на една сцена две от най-популярните гръцки певици – Ели Кокину и Наташа Теодориду. Техен сценичен партньор ще е друго популярно име – Никос Куркулис. Сцената – „Вотаникос”. Тримата за първи път се появяват заедно в едно шоу, което крие много потенциал и изненади. И за тримата то бележи нов етап в кариерата, но по различни причини. За Ели Кокину то е първата й професионална изява, след като се омъжи това лято, за Наташа Теодориду е първата поява с нов имидж след развода си, а за Никос Куркулис първата, след няколкогодишно отсъствие от сцената. За да привкусите от удеволствието, наречено Кокину може да кликнете по-долу и да видите най-новия клип на певицата: http://www.youtube.com/watch?v=dIvnEE2lnN8


            Доскоро тя беше просто приятелката на Михалис Хадзиянис. След зашеметяващия успех на летния си хит „Кажи го високо” Деспина Олимпиу се измъкна от сянката на мъжа в своя живот и разбърка класациите, а и плановете на музикалните си колеги. Естествено музиката е на Михалис Хадзиянис, а стиховете са на Никос Мораитис. Комбинирани със свежото присъствие и сценичната пластика на Деспина Олимпиу успехът бе гарантиран. Тази есен ще я виждаме на сцената на „X-edra” в компанията на друг млад и много нашумял музикант – Георгиос Тенцеракис. През май излезе първият му самостоятелен албум, песните от който достигнаха до върховете на класациите за гръцка музика през лятото. Защо не погледнете една рок версия на „Кажи го високо”? Можете да кликнете тук: http://www.youtube.com/watch?v=fr25T6OvI8o


            След като през лятото ни демонстрира величие в своя рок вариант, през зимата ще имаме възможността да се наслаждаваме на класическия Андонис Ремос в комбинация с неостаряващата Маринела. Мястото на срещата – „Αθηνών Αρένα”. Какво ще видим? Гръцка музика в най-пищната й форма. Какво точно значи това? Вижте по-долу. www.youtube.com/watch?v=HJBDhuJvkb0


 


 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus