Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Руски екстрасенс предсказа победа за Сакис!

29 Април 2009 / 12:04:13  GRReporter
1410 прочитания

Малко преди началото на конкурса "Евровизия 2009", който ще се проведе в Москва, видният руски екстрасенс Александър Литвин предсказа кой ще е победителят, съобщи вестник "Комсомолская правда". Александър Литвин стана победител в телевизионното шоу "Битката на екстрасенсите" и впоследствие руският вестник се обърна с молба към него да погледне в бъдещето и да види победителя на Евровизия. И така, когато имената на участниците станаха известни, той изследва техните снимки и се запозна с личните им данни.


Според Александър Литвин най-големи шансове има певицата Джейд Юън, която ще представя Великобритания. Не е малка вероятността на първо място да се класира и Сакис Рувас. Според екстрасенса емоционалното състояние на Рувас в деня на изявата е предразполагащо към победа.


Други интересни прогнози, които даде руският пророк са, че представителката на неговата страна - Анастасия Приходко би имала големи шансове, ако тематиката на песента й е била различна. Поради проблеми в семейството Приходко няма да е съсредоточена в деня на конкурса, което ще й попречи да се класира на първо място.


Според екстрасенса добри резултати могат да имат изпълнителката от Андора, но ако смени цвета на косата си, както и представителят на Унгария, който обаче трябва да поработи още над стила на песента си.


В същото време двамата австралийци, които написаха текста за песента “This Is Our Night”, с която Сакис Рувас ще представи Гърция, заявяват, че са много оптимистично настроени. Двамата за първи път ще изпробват силите си на конкурса Евровизия и се надяват да е „първи и късметлийски”.


„Искахме да напишем нещо оптимистично и позитивно” казва Джайлс Уеб, който пише песни от 25 години и има собствена звукозаписвателна компания Gusto Music в Сидни. В Австралия той е работил с големи групи, в това число и с  любимците от ’90 –те INXS.


Неговият колега Грег Портейлс, който също е сложил своя подпис под песента на Сакис, е писал парчета и е бил продуцент на известни певци и групи като Род Стюарт, Шер, Ози Озбърн, Флийтуд Мак, Терънс Трент д’Арби, Ричи Самбора и др. “За мен тайната на една песен е в това да те накара да се забавляваш. Конкурсът Евровизия е комерсиален, забавен конкурс и ние сме много щастливи да участваме в него” каза г-н Портейлс.


Иначе каква ще е хореографията и как ще бъде представена тяхната песен от Сакис Рувас и балета му е мистерия, която никой не може да разгадае. По време на пътуването си в Англия, Сакис Рувас даде пресконференция, на която се изказа с най-добри думи за своите колеги, но на въпроса за представянето му в Русия отказа да издаде каквато и да било информация, което още повече разбуди интереса на медиите към участието на Гърция.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus