Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

АЕК наказа Джебур

07 Май 2009 / 14:05:29  GRReporter
1480 прочитания

С глоба от 20 000 евро бе наказан от администрацията на АЕК Рафик Джебур.Наказанието е наложено поради спречкване с треньора на клуба Душан Баевич малко преди тренировката в понеделник.

Играчът се извини вчера на президента на червено-белите Никос Танопулос.

От своя страна Танопулос направи следното изявление:” Правим понякога неща, за които след това съжаляваме, но това не може да продължава. Който не уважава треньора си и не се съобразява с съотборниците се ще бъде наказан. Ние няма да толерираме поведение, което вреди на АЕК и ще направим това, което реши Душан Баевич. Никой не е над отбора. Такива прояви ще бъдат наказвани.”

С тези думи президента на АЕК, Никос Танопулос “прехвърли топката” на треньора Душан Баевич да вземе окончателно решение по случая. Алжирецът няма да играе в плейофите  и по всяка вероятност през лятото ще напусне АЕК. Ръководният екип реши да наложи глоба от 20 000 евро за  дисциплинарното провинение. Алжирецът ще продължи да провежда тренировките си сам.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus