Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRReporter спечели награда за българска медия в чужбина

28 Юни 2013 / 12:06:13  GRReporter
1463 прочитания

 

 

За втора поредна година GRReporter.info печели награда от престижния конкурс „Български награди за уеб”, провеждан от Българската уеб асоциация (BWA). Тази година, наградата е в категория „Български медии в чужбина”, част от раздела „Медийни награди за уеб”. Петото издание на медийния конкурс излъчи 95 финалисти, разпределени в четири големи раздела: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб, Маркетинг награди за уеб. Церемонията по награждаването се проведе снощи, в Sofia Event Center.

Това, с което впечатлихме професионалното жури и заслужихме наградата, бяха инициативите и нововъведенията, които реализирахме през изминалата една година, след участието ни на предходните награди и призът в категория „Регионална медия”.

 

Започнахме сътрудничество с видео гидът myGreece.tv. Пуснахме рубрика с не редактирани видео клипове Unplugged. Подкатегорията „Цифри и факти”, която поддържаме и на трите ни езикови версии, предизвиква голям интерес сред читателите ни. В сътрудничество с център „Аристеа” стартирахме  рубриката „Средиземноморски рецепти”. В организираният, заедно с българското училище в Атина, международен литературен конкурс, участваха 195 деца.

Наградата е признание за професионализма и усилията на целия екип на GRReporter - журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери.

Екипът ни ще се постарае да популяризира конкурсът и категорията за българските медии в чужбина, защото смятаме, че тези медии заслужават по-голямо публично внимание в България, а участието на подобен професионален конкурс ще засили желанието им за развитие и използване на най-новите информационни технологии в бранша.

Работата за нашия екип продължава, фокусът ни винаги ще остане предоставянето на качествена и актуална информация, която да поднесем на нашите читатели.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus