Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Почивка и възстановяване за Костас Сомер по Великден

02 Април 2010 / 21:04:41  GRReporter
2031 прочитания

Не танцови стъпки, а почивка и обездвижаване ще съпътстват актьора Костас Сомер по време на Великденските празници. Такива са поне препоръките на загрижените за танцьора лекари, които настояват че почивката за младия чаровник за известно време  е неминуема. Макар и да не иска засега той ще трябва да се откаже от ежедневните тренировки и натоварената си програма. Лошият късмет на енергичния Сомер идва оттам , че когато по време на тренировка с партньорката си Джени Николедзу стъпи на криво, той падна и се контузи в коляното, а точно там е имал и две предишни контузии...  

Контузията на актьора е втората в шоу-програмата. Преди него по време на тренировка падна и Стаматис Гарделис. В света на танците обаче  такива контузии съвсем не са нещо необичайно.  Още повече когато човек има до себе си енергичен партньор или партньорка, каквато е и Джени Николедзу.  За тези, които са забравили нека припомним, че Джени е шампионка на Гърция в International Latin Raising Stars категория за  2007-2008 година... Във всеки случай нека пожелаем бързо възстановяване на Сомер. А дали той ще се върне в „Dancing with the Stars” ще имаме възможност да проследим, Едно е сигурно -  дали като танцьор или като актьор, той ще продължи да очарова своите фенове.  

Роденият в Германия от майка германка (от която взима фамилията) и баща грък Костас е един от талантливите и очарователни мъже в гръцката телевизия. Женската част от публиката е влюбена в него. И не случайно - освен талант и добро сценично присъствие той притежава и завидна физика. Смело можем да кажем, че е намерил ключа към успеха, защото  освен на талант и добра физика младият актьор залага и на усилен труд...  Малцина знаят може би, че кариерата си в телевизията той започва едва на 12-годишна възраст с участия в рекламни клипове. Говори се, че в Йерапетра  (откъдето произхожда баща му) местните жители  и до ден днешен се гордеят с упехите на Сомер в телевизията.  Във всичките си филми - от „Забранена любов” до „До морето”той  е предаден на играта и присъствието си пред камерата. Именно този факт  телевизионните зрители и особено женската част не пропускат да забележат.

Интересен факт е, че въпреки огромния си успех и бляскавото си следване в Америка (там Сомер изучава критика и режисьорско майсторство), в артистичните среди той минава за скромен... И все пак не толкова скромен, че да не се вълнува от мечтата на всеки един актьор -  роля (или поредна роля, както е в неговия случай) в американски сериал. Именно тази мечта беше и повод на пребиваването му в Лос Анжелос преди месец. „До Холивуд бих отишъл дори и с плуване” – казва шеговито Сомер...

Категории: Костас Сомер контузия Dancing with the Stars
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus