Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Май 21, 2012

Deutsche Bank предложи Geuro за Гърция, ако не иска Меморандума

21 Май 2012 / 20:05:32  
Финансовите анализатори от германската банка отчитат, че има много голяма вероятност следващото гръцко правителство да бъде съставено от анти-меморандни партии. Има голям шанс едностранното анулиране договора за финансова помощ да доведе пълно спиране на плащанията. Банката предлага компромисен вариант.


Сексуалните предпочитания - пречка за обединението вдясно

21 Май 2012 / 19:05:49  
Лидерът на партията „Пресъздай Гърция” Танос Дзимерос упражни „вето” срещу участието на лидера на Либералния алианс Григорис Валианатос в предизборната коалиция с партия Драси, заради това, че е гей.


Демократична левица: СИРИЗА е опасна

21 Май 2012 / 19:05:09  
Решаваща роля затова накъде ще поеме Гърция ще изиграят по-малките партии, без които няма да е възможно да се сформира правителство. Представителят на ляво-центриската партия и кандидат депутат от района на Пирея Нотис Ананиадис говори специално за GRReporter, за да даде общите щрихи на програмата на Демократичната левица.


Възходът на Ципрас не е устойчив

21 Май 2012 / 17:05:48  
Групата водещи фигури около лидера на СИРИЗА определям като невежи и това е най-малкото, което мога да кажа за тях. Изричат един куп крайности и плашат хората, казва професорът по история Танос Веремис в интервю за Анастасия Балездрова.


Целият свят става една медия

21 Май 2012 / 12:05:05  
Социалните медии са една виртуална агора, където говорителите изричат истините, които не могат да стигнат до традиционните медии, твърди професор Георги Лозанов, председател на Съвета за електронни медии в България в интервю за Мария Спасова.