Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Апр. 22, 2013

Елица и нейните барабани

22 Април 2013 / 21:04:32  
Седмици преди полуфинала на Евровизия представителката на българското участие в Евровизия Елица Тодорова пристигна в Атина, за да представи песента “Само шампиони”. Усмихната и готова да покори сърцата на гръцките фенове за втори път, Елица разказа пред GRReporter от къде е почерпила вдъхновение за новата си песен, която изпълнява с музикалния си партньор и легендарен барабанист Стоян Янкулов (Стунджи).


Христина Онасис никога нямаше да позволи на Атина да продаде Скорпиос

22 Април 2013 / 18:04:58  
Атина не е създала парите сама, за да реши да пререже „пъпната връв” така рязко, казва най-близката приятелка на дъщерята на Аристотел Онасис за от решението на Атина да прекъсне всяка връзка със своите корени.


Процесът срещу Акис Цохадзопулос започна с юридически спънки

22 Април 2013 / 15:04:02  
Адвокатите на държавата, която участва като граждански ищец поискаха по 1 милион евро обезщетение за нанесени морални щети от всеки от 19-те обвиняеми. Делото се очаква да продължи на 8 май.


Идват конфискации за неплатено ДДС

22 Април 2013 / 11:04:13  
Новият начин за внасяне на ДДС, уволненията в държавния сектор, пълното електронизиране на здравните каси и либерализацията на търговията на дребно са само част от мерките, които Гърция трябва да приеме, за да получи 8,8 милиарда евро от европейската помощ до края на месеца. В нея са включени два транша от 2,8 милиарда евро и 6 милиарда евро, договорени през декември миналата година.


Надежда за настоящето от TEDMED Live Athens

22 Април 2013 / 08:04:10  
Хора, които страдат от Алцхаймер, както и техните близки могат да направят всекидневието си по-леко с помощта на иновативната система Symbiosis. Тя беше представена на международния форум, който се проведе за първа година в гръцката столица и събра местни и чуждестранни светила в областта на медицината.