Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Трансферните планове на АЕК

04 Юни 2009 / 20:06:29  GRReporter
1527 прочитания

Първостепенна задача за следващия сезон за Душан Баевич бе привличането в отбора на заместник на вратаря Себастиян Саха. Мениджърите на „съвета” като че откриха това, което търсиха в лицето на двадесет и три годишният сърбин Милан Лукач. Младият вратар е с ръст 197 см., една от младите надежди на Сърбия, а отборът на Чукарички - Станком (FK Čukarički-Stankom ) завърши сезона на девета позиция, което автоматично означава че АЕК не се готви да се раздели с голяма сума за трансфера.

«Много близко сме до споразумение с AEK» заяви днес за радио "ЕРА Спорт" вратарят на Чукарички - Станком Милан Лукач. Според него интересът не е само от страна на АЕК, и допълни че и двете страни очакват бързо резултати.

«Истината е, че се намираме близо до споразумение и се надявам всичко да приключи скоро. Много съм щастлив, че такъв голям отбор като AEK е заинтересован от мен. Знам със сигурност, че конкуренция в клуба има, а за позицията на вратаря тя е огромна. Аз обаче вярвам, че в близко бъдеще ще отговоря на изискванията на клуба и ще докажа нивото си".

Лукач сподели още «Познавам добре кой е г-н Баевич и мисля, че е много добре, че ние с него говорим един език. Това е нещо, което ще ми помогне. Контактите ми с него стават чрез агента ми. Това, което зная със сигурност обаче е, че ме иска в отбора си.”

От думите му стана ясно, че до момента Милан Лукач на е говорил лично с Баевич: «Надявам се, че следващата седмица, ще дойда в Атина, защото, както казах ние сме много близо до подписване на договор».

 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus