Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Увеличиха се въпросителните около трансфера на Бобо

08 Юни 2009 / 19:06:34  GRReporter
678 прочитания

Публикация във вчерашния брой на вестник «Хюрриет» изненада привържениците на Олимпиакос.

Когато всички смятаха, че е приключил трансфера на Бобо при червенобелите, дойде изненадата от Истанбул.

Администрацията на турския клуб излезе с декларация, която опровергава твърдението, че трансферът на бразилеца е факт. Според президента на Бешикташ, Гилдирим Демирорен “Нямаме споразумение за трансфера на Бобо. Той е много ценен играч за отбора и има голяма стойност за нас".

Олимпиакос се договори с играча и неговия мениджър за тригодишен договор за 1,2 милиона евро на година, но все още няма договореност с Бешикташ.

Марио Берк, отговарящ за трансферите в Бешикташ заяви за “Sport Day”: “Офертата получихме по телефона, което е просто недопустимо. Олимпиакос предложи 4 млн. евро за 100% от правата му. Нашите претенции са двойни. При тези обстоятелства, аз считам, че няма проблем, защото Олимпиакос каза, че парите са прекалено много”.

В Олимпиакос обаче не са притеснени и вярват, че след двете срещи въпросът ще приключи положително, въпреки че турците наляво и надясно подчертават, че стойността на бразилската звезда може да достигне и 10 милиона евро.

В централата на Пирея днес стана ясно, че не са притеснени, защото те смятат, че тези съобщения са “трикове” от турска страна и в тази връзка вчерашната декларация се тълкува като опит за изнудване за повече пари преди последната среща в четвъртък, която ще се проведе в Истанбул.

Всичко ще се изясни в четвъртък, когато генералният мениджър на шампиона, Янис Хрисикопулос ще пътува до Истанбул с надеждата да приключи трансфера на бразилската звезда.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus