Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Асцедентът определя дали изоставяме или ние сме изоставените

11 Август 2012 / 09:08:19  GRReporter
30869 прочитания

Гали
    Животът ни е устроен така, че покрай любовта някъде наоколо дебне и раздялата. Няма човек на света, който да не е преживял поне една раздяла с партньор. И без да се заблуждаваме – от това винаги боли. Умът ти казва, че това е за добро, всички те окуражават и ти казват, че едва ли не си спечелил шестица от тотото като си се отървал от някой, който не те заслужава. А теб истински те боли там отляво.
    В днешната статия ще пиша по въпроса кои са факторите в хороскопа, които могат да доведат до раздяла. Кои са основните причини, които подкопават отношенията ни и застрашават целостта на връзката. Защо някой почти винаги е в ролята на изоставения, а друг все е в ролята на изоставящия.
    Във всяка връзка или брак идват моменти на конфликти. Всеки иска да има партньор до себе си, но не всеки умее самият той да бъде партньор. И ако вникнете в това простичко изречение, ще ви е ясно какъв е смисълът на конфликтите и защо винаги стигаме до тях.
Междуличностните сблъсъци в живота ни са най-често с партньора и на всеки се налага да се справя с дисбаланса в интимните си взаимоотношения. Няма такъв феномен, при който в партньорските отношения да цари перфектен баланс и хармония. Понякога дисбалансът е толкова дълбок, че хората не могат да се справят с него и така стигат до раздяла. При други балансът се поддържа по-лесно и те успяват да запазят отношенията си.
    Както в живота има всичко, така и в хороскопа има дом, който приоритетно се „грижи” за загубите в живота, за бягството, за освобождаването от обвързаности, за отделянето и причинителите на всичко това. Това е 12-ят дом в хороскопа. Според астрологичните правила за всяка област има съответен 12-ти дом и в него стоят причините за разруха, за разпад, загуба, отделяне и освобождаване.
    В хороскопа 7-ят дом отговаря за партньорството в живота. Следователно най-уязвимото място за партньорствата е 6-ят дом в хороскопа, който изпълнява функцията на 12-ти от 7-ми. По неговото състояние можем да преценим какви ще са конфликтите, дали ще бъдат преодолими или не, дали реално могат да доведат до окончателна разруха и загуба на връзката. В анализите за всеки зодиакален знак, които ще намерите по-долу, съм включила точно тази информация.

Категории: Астроучилище Гали раздяла с партньора 6-ти дом зодии индивидуален хороскоп планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus