Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Athens by Night and by Woody Allen

05 Април 2013 / 13:04:47  GRReporter
992 прочитания

Из гръцките медии се пусна слух - Брад Пит е американски писател, който пише роман за кризата в Гърция. Живее на Плака, хълма под Акропола, а Пенелопе Круз е гръцката му изгора. Всичко това - в най-новия филм на Уди Алън “Нощна Атина”, чийто сценарий е написан от Пол Остер. Според информациите, 11 души от екипа на големия режисьор са вече в Атина и търсят подходящи сгради за снимките на лентата, които щели да започнат през месец май и да приключат през септември.
    В официалния сайт на Уди Алън обаче не се споменава за такъв филм, за който мълчат и холивудските медии. Големият американски режисьор започна успешна поредица с филми, чието действие се развива из големите европейски градове. Имаше силен старт с лондонския “Match Point”, последвалите го “Вики, Кристина, Барцелона” и “Полунощ в Париж” заслужиха отличия, включително и Оскар. “На Рим с любов” обаче беше провал, критиката го обяви за trash, писан набързо по римските сокаци. Съвсем логично е Алън да търси реванш в следващата европейска столица, която защо пък да не е Атина.
    И докато все още търсим потвърждение за Athens by Night, вече следващата лента на нюйоркския гений поема към киносалоните. Става дума за Blue Jasmine, който разказва историята на една нюйоркчанка, мигрирала в Сан Франциско. Сред актьорите са Кейт Бланшет, Алек Болдуин и Питър Сасгард, който заменя Брадли Купър.

Категории: Уди Алън Брад Пит Пенелопе Круз Athens by Night нов филм кино
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus