Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Библия за родители, които искат децата им да се забавляват в Атина

14 Декември 2008 / 13:12:38  GRReporter
1572 прочитания

Тези дни на пазара излезе една малка книжка наречена "Athens 4 Kids", с която родителите могат да направят прекарването си в Атина със своите деца едно незабравимо преживяване. Това е един пътеводител, който хвърля светлина върху всички неща, които интересуват децата, които още не са навлезнали в тинейджерска възраст.

Малката книжка "Athens 4 Kids" е на английски език и разказва за стотиците неща, които родителите могат да направят заедно с децата си в града, така че да не скучаят нито за миг. Ако малкото зверче е на възраст до 12 години, с този прекрасен гид за малчугани вълшебната Атина може да бъде преоткрита и престоят на детето да се превърне в приказка.

Книжката е разделена на осем части и съдържа информация както за културната и забавна програма, така и за сериозни теми като например образованието. В гида ще откриете детските театри и увеселителните водни паркове, както и идеи за прекарване на свободното време като например спортувайки боулинг или картинг.

Отделено е и място за представяне на заведенията, където може да се организира парти за рождени дни. Има специална част образованието на децата, където може да се намери информация за голям брой училища и уебсайтове, които са полезни за родителите. Книжката вече може да бъде намерена по книжарниците.

На практика "Athens 4 Kids" представлява една малка „библия” за родители, които желаят техните деца да се почувстват в Атина като у дома си.   

 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus