Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бон Джоуви в Атина

20 Юли 2011 / 16:07:25  GRReporter
3222 прочитания


Най-великият ден от лятото, поне за почитателите на рока дойде. Джон Бон Джоуви и неговата банда ще пеят за пръв път на гръцка сцена в рамките на световното си турне Open Air 2011, базирано на последния им албум Greatest Hits The Ultimate Collection. Дългоочакваният концерт ще се проведе на Олимпийския стадион.

Бон Джоуви са една от най-великите рок групи в света, като в това определение познавачите включват и термина hugeness, който бандата поддържа от 80-те години на 20-ти век, когато се докосна до славата за пръв път. Групата от Ню Джърси продължава да се радва на голяма популярност, като остава вярна на основните принципи на рокендрола почти толкова, колкото и другият велик техен съгражданин Брус Спрингстийн.

По време на дългогодишната си кариера, която включва поне три десетилетия Бон Джоуви имаха различни стилистични промени, като се стараеха те да са винаги в една чиста хард рок рамка, дори и когато в песните им откриваме характерни американски кънтри звучения. Освен това фактът, че композиторската група на Джон Бон Джоуви, Дезмънд Чайлд и Ричи Самбора придава усещане за последователност в песните на групата, допринася за техния успех от албума Bon Jovi, издаден през 1984 или от Slippery When Wet от 1986 според някои други мнения до сравнително наскоро лансирания Circle.

Категории: МузикаконцертБон ДжоувиАтинаОлимпийски стадионсветовно турнехард рок
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus