Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Едно слънчево и едно лунно затъмнение предвещават бурен месец май

30 Април 2013 / 09:04:49  GRReporter
6446 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичен преглед за периода 1 – 31 май. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че април се очертаваше като месец на експериментите, да скочиш в нещо ново и непознато, чиито резултати носят голяма доза изненада.
    На 25 април беше първото затъмнение за 2013-та. Символизмът на зодиакалния участък, в който попадаше, е свързан с баланса в природата, с осигуряването на условия за прокарване на новото. От една страна атмосферата е спокойна и тиха, „приспивна”, но от друга идват бързи и резки саблени удари, целящи да унищожат всичко, което застрашава спокойния път на новото, на младото. Така че в обществено-политически план очаквах това затъмнение да провокира въпроса, свързан с „ефективното разпределяне на ресурсите, за да няма ощетени”. Тъй като засегна знаците Телец – Скорпион, това намекваше, че ще е свързано с цялостната структура на световната банковата система.
    Освен това очаквах в дните около затъмнението да се събудят по-остри атмосферни явления, каквито са бурите и ураганите.
    В периода 10 март – 25 юли се залагат нови посоки на развитие и всеки по някакъв начин ще се сблъска с определени хора и ситуации, чрез които ще има усета, че тръгва по нов път в някоя житейска област. Това ще го напомням във всяка обзорна статия, тъй като периодът на действие е по-дълъг.
    Каква е астрологичната картина през май? Май се очертава като много важен месец, защото е съдържа интересни и не толкова често срещани планетарни конфигурации. Това е един от редките месеци, в които ще наблюдаваме две затъмнения – едно Слънчево и едно Лунно.
    Слънчевото затъмнение ще е на 10 май. Символизмът на участъка, в който се случва то е свързан с раждането и смъртта, с регенерацията, с непредвидимостта и секретността. Има някаква „суровост” около него, агресивни и безкомпромисни действия. Земята и Природата също може да ни поднесат екстремни моменти в следващите няколко месеца. Вулканичната активност е засегната и е много възможно през следващите месеци да има такава.
    Лунното затъмнение е на 25 май. То се случва в участък, чийто символизъм е сила, власт и протекция. В комбинация двете затъмнения носят смисъл – „да бъдеш жесток и суров, но само, за да защитиш живота и оцеляването”. В по-мащабен план, обществено-политически, са възможни ходове, с които се цели някакъв тип защита, свързан със самостоятелността на държавите, не толкова с обединението. Национализмът като явление сякаш ще се усили. Не е изключено и Природата да се „разбунтува” срещу човешките набези тук и там и да направи опит да се защити от тях.
    За по-чувствителните хора през целия месец са възможни нарушения на способността да отпочиват, особено по време на сън. Затова им препоръчвам да не си претоварват стомаха с тежка храна.
    Май също така се очертава да бъде  месецът на непредсказуемите договори, чрез които се нарушават всички правила, но за сметка на това съдържат някаква гениална идея за протекция и защита на живота на хората. Договори, свързани основно с финансово-материалния свят като тенденцията е всяка държава да дърпа чергата към себе си, да търси преди всичко личната изгода. Допускам, че в по-голям обществен план ще се сключат най-различни междудържавни договорености, за които ние, обикновените граждани, ще научим по-късно. Бизнес, бизнес, изгодни финансови отношения и взаимни проекти. Възможно е да възникне огромно напрежение във финансовия сектор.
    Обективно погледнато в дните до 25 май могат да се случат едни от най-добрите финансово-материални проекти. За част от хората тези дни може да се окажат ракетоносни към успеха в света на парите, властта и престижа.
    В България ще се провеждат парламентарни избори само два дни след Слънчевото затъмнение. Това винаги е знак за нещо по-особено, което ще се развие през мандата на новоизбраното правителство. Тъй като не разполагам с часовете на раждане на най-големите претенденти в битката за управление, не мога да направя прогноза кой какви шансове има. Но имам съмнения, че може да станем свидетели на най-абсурдните обрати, за които никой не подозира.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

29 декември – 9 януари
За вас месец май е ключов по отношение на работа и кариера. Реализацията ви по някакъв начин ще се обнови. Ще получите достъп до възможности да се изкачите на по-добра и по-висока позиция, да получите сила и повече власт, да се стабилизирате. Няма да мине безоблачно, без конфликти и може би ще си спечелите врагове. Това ще ви накара да се замислите дали има смисъл. В личния (интимен) живот очаквайте конкуренция и съревнование, някакви предизвикателства през втората половина на месеца.

Категории: астропрогноза за месец май лунно затъмнение слънчево затъмнение Гали Астроучилище индивидуален хороскоп
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus