Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Есен, промени и влюбвания

03 Септември 2010 / 11:09:58  GRReporter
1051 прочитания

Привет, музикални любимци.

Ето, че септември е вече факт и лятото бавно и полека ни напуска. Но докато все още навън е топло и ни предразполага към танци от типа на „като за последно”, нека вперим поглед към GR HOT 15 и изненадите, които за пореден път се крият в него.

Ето, че промени в челната тройка вече има. Да, на първо място все още седи категорично очарователното парче Te Amо  на още по-очарователната Rihanna. ДА, второто място също е запазено за Мрън, Мрън и забавните Ъпсурт. Това, което е изненадата при топ три от класацията ни, се намира на третото стъпало. Сантра и Нед с много усилия, упорство и постоянство най-после успяха да стигнат до заветния бронзов медал с песента си Неска Фен СЪм Ти.

Така шантавата Lady Gaga отстъпва още една крачка назад и за първи път от месец  вече не е в челната тройка, а се подвизава под номер четири с разкошната си песен Alejandro. Плътно до нея се изкачва още един ваш фаворит. Забавната We No Speak Americano явно наистина кара кръвта ви да кипи и затова за поредна седмица я изкачвате все по-нависоко и по-нависоко в класацията ни. Така Yolanda Be Cool Vrs DCup застава пред друг ваш летен любимец, а именно -  Morena на Tom Boxer.

Агресивният на моменти Eminem явно ви е провокирал доста с по-лиричната си страна. Затова и парчето му Love the Way You Lie вече може да бъде открито на още по-предни позиции на седмото стъпало. Така баладата измества друга доста лирична и романтична песен  - Frozen на Стоян.  Но не само бавните, романтични парчета търпят промяна в GR HOT 15. Летният хит със скоклив ритъм и свежи вокали WAKA WAKA на енергичната Shakira пада с една позиция надолу и вече може да бъде открит под номер девет. Така колумбийката застава точно пред Goin through feat. Nebma. Парчето им Mporo Ki ego за пореден път застава в подножието на челната десятка в класацията ни.

Под номер единадесет намираме миналоседмичното ново предложение. Мастило явно са ви накарали да се усмихнете, докато влюбено ви пеят В Ръцете ти е най-добре. Затова и с грасовете си помогнахте на песента да се изкачи с цели четири места нагоре. По този начин българската балада е вече плътно пред Vegas и тяхното Μη Σταματάς. На фаталното тринадесето място намираме френският хаус гуру David Guetta. Песента Memories все по-категрично спада в чарта ни и по всичко личи, че скоро ще се сбогуваме с нея. В подножието на класацията ни застава ангелският глас на Galia и красивата й песен Другата Част.

Новото предложение за тази седмица е от един наистина разкошен гръцки изпълнител. Nino с парчето си Theos ще се опита да ви накара да повярвате в безпрекословната любов, а защо не и да се влюбите наново.

Но дали това ще се случи или не, е въпрос само на седем дена разстояние. А дотогава ви пожелавам много усмихнати моменти и много красиви мелодии.

До нови музикални срещи!

Категории: Дeвет музиМузикаGRRHot 15 rihanna Eminem lady gaga
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus