Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Поп, поп и още нещо

27 Август 2010 / 17:08:45  GRReporter
1069 прочитания

Привет, музикални любимци.

В последната пълна седмица на август ни очакват наистина много размествания в любимия ни GRR HOT 15. Фаворити падат стремглаво надолу, а неочаквани имена се изкачват категорично напред и нагоре по музикалните стъпала.

Чeлната четворка сякаш е неподвластна на промени. Затова и остава същата като предишната седмица. Отново на върха на GRR HOT 15 е чаровната Rihanna. Песента й Te Amо за втора поредна седмица се е загнездила така дълбоко в музикалните ви сърца, че й помагате отново да триумфира със златния медал. Втори си остават Ъпсурт, които не спират със своето Мрън Мрън в комплект с миньончето с голям глас Лора Караджова. В подножието на челната тройка намираме провъзгласената за кралица на социалната мрежа Twitter Lady Gaga. Парчето Alejandro на ексцентричната блондинка, макар и вече не на първа позиция, не губи точки и отново е с бронзово отличие. На четвъртото място се намира тоталният летен хит Morena на Tom Boxer. Песента, окупирала всички възможни ефири в последно време, все още ви кара да танцувате и да потропвате в едно с ритъма и затова не сменя позициите си от миналата седмица.

Оттук насетне настъпват доста сериозни промени. Под номер пет вече е застанала забавната мелодия на Сантра и Кристо Неска Фен Съм Ти. Българското парче бележи скок от две позиции нагоре и тази седмица е точно преди Yolanda Be Cool Vrs DCup. Ретро песента We No Speak Americano не само спечели симпатиите на меломани по цял свят, но и ви накара с гласовете си да я изтреляте скоростно до първите няколко места. На щастливата седма позиция тази седмица се нарежда  нетипично хладното за този сезон Frozen на Стоян.  Така певецът изпреварва не кой да е, а очарователната Shakira. WAKA WAKA вече имаше своето доста изненадващо завръщане в по-предните редове, но явно този период отмина и затова лека полека се отправя надолу.

Деветото място също е една доста приятна изненада. Там тази седмица поставихте Goin through feat. Nebma  и тяхното доста ударно Mporo Ki ego. В подножието на челната десятка пък намираме една песен, която вече няколко месеца ни изненадва отвсякъде. Memories на французина David Guetta и неговия колега Kid Cudi бележи огромен негативен скок от четири места и вече е под номер десет.

Новото предложение от миналата седмица явно е докоснало по-лиричните от вас, затова и вече ви очаква на единадесетото място. Нетипичната за Eminem балада Love the Way You Lie се изкачва доста скоростно с четири стъпала и сега е пред дванадесетото място и ангелския като мед глас на Galia в Другата част. Фаталното номер тринадесет тази седмица е отредено за красивата като гръцка богиня Ελένη Φουρέιρα и парчето Μια νύχτα μόνο. Гръцката песен е само една позиция пред друга мелодия от Гърция - Vegas и тяхното Μη Σταματάς.

Тази седмица новото предложение идва от България. Група Мастило неведнъж са доказвали, че умеят да правят качествени поп песни и новият им сингъл отново затвърждава този факт. В Ръцете Ти Е Най-Добре е красива, нежна, разливаща се като морска пяна песен, която оставя от онзи, приятния послевкус у всеки, чул я.  Дали и на вас ще ви подейства така романтично и хипнотично е въпрос на време да разберем.

А дотогава Ви пожелавам много усмихнати дни, много позитивност и разбира се, много мелодии.

До нови музикални срещи!

Категории: Двет музиМузикаGRRHot 15Галерия
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus