Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15 ви пожелава Весела Коледа!

25 Декември 2009 / 01:12:49  Елена Николова
975 прочитания

Здравейте и честита Коледа на всички! Харесаха ли ви подаръците тази година или бяхте малко разочаровани? Във всеки случай знайте че трябва да сте щастливи и да се усмихвате, не заради някой друг или защото е Коледа, а заради самите вас! А сега нека ви разкажа какво се случи в GRR HOT 15 през изминалата седмица.

На днешния празничен ден Миронас Стратис с песента си Pano ap ola задържа мястото си от миналата седмица. Певецът успя да се задържи на лидерското място и на връх Коледа е номер едно в GRR HOT 15! Второто място също остава не променено - Питбул и Akon с техния главозамайващ хит Shut it down! Другата песен на Питбул в класацията, Room Service падна с още една позиция тази седмица и се спря на номер седем.

Вече официално част от ТОР 3 са Невма & Professional Sinnerz с песента им Mine eki pou ise. На певците им отне доста време докато стигнат върха и сега вече като са тук очаквам да конфронтират Стратис за първата позиция!

In-Grid е извън TOP 3-ката отново. Песента й Le Dragueur се изстрелва нагоре и надолу в ТОР 5-цата, но така и не успя да завземе класацията. Може би има нужда от малко помощ? Признайте си, песента е супер! Гласувайте за нея и дано тя да е следващата номер едно!

С две позиции нагоре и на номер пет са Beyonce и Лейди Гага с песента им Video Phone. Хитът официално влезна в ТОР 5 и ще направи всичко, за да се бори и да завземе върха. Ще помогнете ли? Другата песен на Лейди Гага не се справя толкова добре. Bad Romance падна със седем позиции и сега е на номер 12. Това обаче не означава, че песента ще напусне чарта. Имали сме много случаи, където някои песни почти стигат дъното и след това се качват отново нагоре. Така че нека се надяваме че и този случаи ще е такъв.

Номер шест тази седмица е Empire state of mind. Песента на Jay Z и Alicia Keys се изкачи с три позиции в последната седмица и сега се надявам, че ще продължи нагоре! Между другото разбрахте ли че Alicia Keys иска да завземе Бродуей? Мисля че това е страхотно и чакам с нетърпение да я видя там!

Tora на Lava и Катерина Стикуди запази позицията си от миналата седмица – номер осем. Песента започна да се изкачва бавно, а сега даже спря. Какво става? Много силна конкуренция или просто има нужда от малко побутване?

Мария Илиева и Keith Thompson се движат нагоре! Песента им Truly скочи с две позиции и сега е на номер девет. Дали ще се доближи повече до ТОР 5-цата с идването на Нова Година? Настина се надявам това да стане, защото парчето е достоен конкурент на всички лидери в чарта.

След като беше номер едно няколко пъти и след като се местеше нагоре надолу в класацията Sexy Bitch се задържа на позицията си от миналата седмица – номер десет. Но знам че David Guetta и Akon няма да се откажат толкова лесно! Може да е Коледа, но това не значи че лятната им песен няма да оцелее през зимата!

С две позиции нагоре и на номер 11 е Моранди с Colors. Стана очевидно че песента не се движи с големи подскоци нагоре, но за това пък пътят й нагоре е сигурен. Нека видим до коя позиция ще стигне!

Новата песен от миналата седмица започна катеренето бавно. I agapi theli hrono на Кокина Халя скочи само с една позиция и спря на номер 13.

Гръцкия чаровник Михалис Хадзиянис и Other View паднаха с две позиции и сега са на номер четиринадесет.

Докато избирах нова песен тази седмица реших да ви покажа Лейди Гага в нова светлина. Така че ще можете да я чуете да изпълнява Christmas Tree!

А сега мога само да ви пожелая да прекарате една прекрасна Коледа и да започнете да се зареждате с провизии за Новогодишното парти!

 

Категории: GRR HOT 15 музикална класация чарт Pitbull Beyonce Lady Gaga Jay Z
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus