Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Галена Великова отново съдия в Dancing with the stars дни след като роди

21 Октомври 2013 / 10:10:10  GRReporter
2845 прочитания

По-малко от месец от деня, в който стана майка танцьорката Галена Великова застана отново на масата на съдиите в гръцкото издание на телевизионното шоу Dancing with the stars. Българката обяви сама щастливата новина чрез социалната мрежа Twitter няколко часа след като напусна родилния дом с новородената си дъщеричка и своя съпруг. Тя публикува сувенирното удостоверение за раждане, издадено от ръководството на клиниката с пожелания за здраве и успехи.

На излизане от клиниката Галена Великова, нейният съпруг Константинос Хайнас и новороденото бяха пресрещнати от фотографския обектив. „Изключително щастлива съм. Държа малката в ръцете си и това, което чувствам не може да бъде описано с думи”, заяви тя пред репортерите на 30 септември.

20 дни по-късно Галена Великова се появи на телевизионния екран за премиерата на четвъртото издание на популярното шоу. Според измерванията рейтингът на предаването е достигнал до 37,7 на сто. В момента на обявяването на резултатите от гласуването около 00:30 в неделната нощ той е достигнал до 45,1 на сто.

Пиковият момент с рейтинг от 43,1 на сто бе отчетен по време на изпълнението на гръцкия моден стилист и бизнесмен Лакис Гавалас, който до преди няколко месеца се намираше в затвора за неизплатени данъци към държавата.

„Гледах Dancing with the stars в затвора…Понякога танцувах по време на изпълненията на участниците. Като че ли съм знаел, че ще участвам и съм се готвел за това”, заяви той след танца със своята партньорка.

Категории: Танц шоу Dancing with the stars Галена Великова Лакис Гавалас
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus