Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Какво според Слънцето предстои да преживеем с партньора си

21 Юни 2014 / 00:06:09  GRReporter
5166 прочитания

Гали
Бракът и партньорът в живота са били и винаги ще бъдат водеща тема в живота на всеки човек. Почти през целия си живот всеки търси да се свърже с друг човек, както и да постигне максимално удовлетворителни партньорства. За добро или зло всички ние вярваме в идеалното партньорство, а то всъщност е просто един мит. Идеалното партньорство, такова каквото всеки от нас си представя, е съвкупност от неща, които практически са взаимноизключващи се. Но безспорно  взаимоотношенията с брачния и интимния партньор имат ключова роля за много неща в живота ни, дори онези, за които най-малко подозирате, че имат нещо общо.
Статията днес е на тема какво подсказва съчетанието на слънчевите знаци в партньорството ви. Вие сте родени под знака на Стрелец, а той или тя – под знака на Дева. Или вие сте родени под знака на Овен, а той/тя под знака на Водолей. Бих искала да кажа, че всичко онова, което сте чели и чували за това как си подхождат слънчевите знаци, в по-голямата си част е доста далеч от реалността и практиката. Съчетанието на слънчевите знаци в едно партньорство ни казва нещо много важно, което засяга смисъла на отношенията ви, кои са най-важните уроци, които ви „преподава” другият, какво трябва да разберете за себе си и да го изявите в света. То е далеч от всякакви емоции и чувства или пък сексуално привличане.
    Партньорската астрология, която разглежда как се съчетават хората и какво им е отредено да преживеят докато са заедно, има много пластове за анализ. Всеки човек сам по себе си е една сложна „вселена” и затова в отношенията между двама души има също различни направления. Най-важното направление е емоционално-инстинктивният свят. В тази връзка взаимното разположение на Луната от единия към другия хороскоп е с приоритетно значение. Знаете обаче, че освен емоционалната страна, в брачните и партньорски отношения има и други пластове – духовен (какъв е смисълът зад партньорството ви), физически и сексуален, битов, комуникационен, как стоите в обществото, дали привличате късмет и престиж или пък неприятни събития.
Слънцето е дарител на живот за нас. Без топлината и светлината, които то излъчва, ние просто не бихме могли да живеем. Слънцето задава смисъла на живота, задава причината даден човек да е жив и да се изявява в света и обществото. В интимните и брачни отношения Слънцето няма кой знае какво съдействие по въпроса дали хората се чувстват удобно заедно, дали са щастливи и дали помежду им има изградена добра емоционална, сексуална, битова връзка. Но за сметка на това Слънцето е показател за това какви духовни уроци получавате от партньора си, как се зареждат със жизнена енергия отношенията ви, какво сте орисани да преживеете като най-важно духовно развитие.
Накратко, Луната показва как се съчетавате в емоционален и социален план, какъв е емоционалният и инстинктивен комфорт с партньора. Слънцето показва как се съчетавате в духовен план – там, където е насочен духът ви, намирате смисъл в живота си, търсите начин за индивидуална и лична обществена изява. Има и други пластове на съчетаване, но за тях ще подготвя други статии.
    Сега ще ви дам пример как се определя взаимното разположение на Слънцата в двата хороскопа. Броят на възможните комбинации е седем. Това е в пълен аналог с броя на видимите планети в Слънчевата система, които се свързват с материалния, осезаем живот.
Ако вашият слънчев знак примерно е Овен, а на партньор ви Скорпион, номерирайте Овен с едно и вижте в кой знак/номер поред попада Слънцето на партньора ви. В нашия пример се получава, че Слънцето на партньора ви попада в Осмия знак. Това означава автоматично, че вашето Слънце от своя страна попада в Шестия знак за партньора ви (ако преброите от Скорпион до Овен, ще стигнете до цифра Шест). Намерете описанието по-долу, което съм дала за „Слънцето на партньора в Шести или Осми знак”
    Слънцето на партньора в същия знак (Раждане на двамата под един и същ зодиакален знак)
    Това са отношения, при които и двамата с партньора ви сте от една и съща порода. Носите сходна, еднаква духовна насоченост. Смисълът на отношенията ви е да усилите индивидуалността си, да изразявате волята си, да се научите да бъдете самостоятелни. В такова партньорство главно значение имат силата и слабостта – както вашите, така и на партньора ви. Личният себе-фокус дотолкова се усилва, че с времето и двамата изпитвате желание да се доказвате. Затова борбите за надмощие вътре помежду ви са чест елемент. Партньорът ви „преподава” уроци по индивидуалност, да бъдете силни личности и това става реципрочно – от него към вас и от вас към него. Много силно ви свързват моменти, когато единият е попаднал в ситуация, в която трябва да прояви воля, индивидуалност, да бъде силен.
    Жизнената енергия на отношенията ви се запазва докато и двамата се изградите като отявлени личности и индивидуалисти, превъзмогнете слабите си страни и започнете да търсите лично налагане. Когато стигнете точката, в която получите усета, че можете да се справите с всичко на този свят сами, нуждата от това партньорство може много рязко и драстично да спадне, докато не се сблъскате със ситуация, в която се чувствате слаби.
    В такива отношения влизате ако някой от главните ви житейски уроци е да изградите себе си като ярка личност с воля, да се научите да се борите и да отстоявате себе си, да постигнете някакъв по-висок личен статус и престиж.

Категории: партньорска астрология Слънце зодиакални знаци брак любов астроучилище Гали индивидуален хороскоп
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus